1 ΕΠΑΛ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εικόνες από τους χώρους των εργαστηρίων και των διατάξεων που χρησιμοποιούν οι μαθητές για τις ασκήσεις.

Από το εργαστήριο

Περισσότερα...
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΕΞΟΔΟΙ

Στους αποφοίτους των ΕΠΑΛ χορηγείται απολυτήριο Επαγγελματικού Λυκείου και πτυχίο επιπέδου 3 της περ. γ' της παρ.1 του άρθρου 6 του Ν.2009/1992 (ΦΕΚ.18Α)

Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα:

- να λάβουν άδεια εξασκήσεων επαγγέλματος

- να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα τμήματα και στις σχολές των ΤΕΙ και ΑΕΙ μετά την επιτυχή συμμετοχή τους στις πανελλήνιες εξετάσεις (4 μαθήματα για εισαγωγή σε ΤΕΙ και 6 μαθήματα για εισαγωγή σε ΑΕΙ-ΤΕΙ).

- να εγγραφούν στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) (κατά προτεραιότητα σε σχετικά με την ειδικότητά τους αντικείμενα)

Περισσότερα...
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠOΥΔΩΝ

Τα μαθήματα στο ΕΠΑΛ χωρίζονται σε δυο ομάδες

α) μαθήματα Γενικής Παιδείας και β) μαθήματα Ειδικότητας

Σε κάθε τάξη ο μαθητής παρακολουθεί μαθήματα και των δυο ομάδων

Περισσότερα...
 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Γιατί να επιλέξω το επάγγελμα του ηλεκτρονικού;

Γιατί η ηλεκτρονική συναντάται παντού, ειδικά τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μια ραγδαία ανάπτυξη και με ακόμα καλύτερες προοπτικές.

Κάθε συσκευή γύρω μας ενσωματώνει στοιχεία της ηλεκτρονικής και διευκολύνει πολλές πλευρές της καθημερινότητάς μας. Ανοίγει νέους δρόμους ανάπτυξης στις επικοινωνίες (τηλεπικοινωνίες, internet, μετάδοση εικόνας και ήχου, κ.τ.λ), στην ψυχαγωγία (τηλεόραση, κινηματογράφος, ηχητικά συστήματα), στην οδήγηση (σύγχρονα συστήματα ελέγχου μηχανών), στην ιατρική (μηχανήματα διάγνωσης και θεραπείας) αλλά και σε πολλές άλλες πλευρές της ζωής μας.

Η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής, ειδικά στα τελευταία χρόνια, φαίνεται και στην βελτίωση πολλών συσκευών που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.


Περισσότερα...